Finn din väg…

”We walk to God. Pause and reflect on this. Could any way be holier, or more deserving of your effort, of your love and of your full intent?

Look not to ways that seem to lead you elsewhere.”

A Course in Miracles

Ibland står livet still och ibland vet du inte vad du vill eller vart du ska, är det så? Låt oss hjälpas åt du och jag att släppa på prestationsångest. Du är inte dina tankar. När du förstår det släpps många krav på dig själv. Jag uppmuntrar dig att släppa dina gamla mönster. Träna ditt mod och våga följ ditt hjärta. Det kräver övning och jag kan hjälpa dig på vägen. Så att du kan åstadkomma precis vad du vill med ditt liv. Lycka är att vara sann mot sig själv.

Önskar du Coaching online – Fyll i dina uppgifter här


  Jag Therese Lind

  2016 var ett år som förändrade mitt liv. Jag gick på dammiga grusvägar med solen stekandes i min nacke. Min panna skrynklades i flera väck. Vem var han egentligen? Mannen som blev uppspikad på ett kors för att vi skulle förstå? DÅ. Som en blixt från klar himmel direkt från solens starka strålar steg han ned från himmelen för att vandra med mig en bit längs vägen. 2016 var året då mitt liv fick en ny dimension och händelsen skulle komma att påverka mig varje dag livet ut.

  Jag växte upp i ett litet samhälle i Halland. När jag var liten var jag ett nyfiket barn. Nyfiken och busig. Jag har lärt mig att för att få veta behöver man var lite busig annars får man aldrig veta. Jag älskade att vara barn och att få leka och använda fantasin. Med åren fick jag lära mig att spela olika roller. Jag fick klä på mig olika etiketter för att passa in men barnet i mig fanns där inne om än lite mindre synligt. Med allt för många måsten i rocken glömde jag bort vem jag var. 28-åringen fick prova yoga och blev frälst. Med yogan som verktyg kunde jag lära mig att skala bort onödigt bagage. Pilgrimsfärden till Santiago de Compostela gav mig en enorm livskraft och en ny riktning i livet. Resan gav mig modet att börja skriva böcker. Att skriva är bland det bästa jag vet. Mina böcker är en inspirationskälla för dem som vill hitta sin egen väg.

  Jag har många etiketter såsom hälsopedagog, mamma, pilgrim, partner, idéspruta, yogalärare, författare, föreläsare, mental tränare, sångerska, syster, dotter men jag har lärt mig att den jag tycker allra bäst om är att bara få vara jag. Precis så som den jag är.

  Jag är kärlek och ljus och det vill jag sprida till världen!

  Författaren i mig får hjälp med att bearbeta sina tankar och känslor och det blir nästan som att gå i terapi. Mitt skrivande har gjort mig till en bättre version av mig själv.

  Mina böcker är till för dom som vill bli inspirerade att fortsätta framåt. De som letar efter en inre frid. Och de som är villiga att förändra sig. Mina böcker är en hjälp på vägen. 

  Yoga, Jesus och Jag

  Bokomslag Yoga Jesus & jag

  Finns Gud och vad är det egentligen för mening med alltihopa? Följ med en nyfiken själ, yogaläraren Therese, på en pilgrimsvandring till Santiago de Compostela i norra Spanien. Under vandringens gång söker hon svar på de stora livsfrågorna. Hennes personliga mål under resan är att läka sitt trasiga hjärta efter en skilsmässa, utmana sig själv och fördjupa sin andliga sida. Therese har också en innerlig önskan om att kunna hjälpa andra själar på deras resor genom det galna och mirakulösa äventyr som kallas livet. Under vandringen upplever hon en stark andlig närvaro som kommer att förändra hennes liv för alltid.

  Det här är en sagolik pilgrimsresa som vill inspirera dig att våga tro på dig själv, din kropp och din förmåga. Din mentala utveckling är avgörande för hur du tar dig fram i livet – och en spirituell kultivering är nödvändig för att du ska kunna se och förstå meningen med det som händer dig. Boken ger dig verktyg inom yoga, andning och meditation som du har glädje av var du än är på din livsresa.

  Boken finns som inbunden bok, ljudbok och e-bok.

  Släpp Skulden

  Välkommen med på ett äventyr från Portugal till Spanien! Yogaläraren Therese Lind tar dig med på cykel från Lissabon till Porto i Portugal och vidare som en vandrande pilgrim till Santiago de Compostela. Berättelsen är en djupdykning i en pilgrims hjärta – en ambition om att bli den bästa versionen av sig själv.

  Samtidigt som Therese för varje steg kommer närmare sitt mål längtar hon efter att få njuta av livet fullt ut utan skuld eller dåligt samvete. På vägen söker hon svaren på flera av livets svåra gåtor och visar läsaren hur att följa sin egen längtan och leva fullt ut. För att kunna göra det behöver vi lära känna oss själva och släppa taget om det vi inte är.

  Boken vill uppmana dig att släppa tankar och mönster som inte tjänar dig längre. Genom att följa både ett yttre och inre äventyr bjuds du in till en närmare kontakt med det gudomliga som finns inom oss alla. Boken vill inspirera dig att vara sann mot dig själv och att följa ditt hjärta. Vi har bara ett liv, och det pågår nu!

  Therese Lind är magister i hälsopedagogik, har arbetat i hälsobranschen sedan 2007 och föreläser inom mental träning och medveten närvaro. Hon är yogaläraren som bygger broar mellan mental träning, yoga och andlighet.

  En resa i kärlek

  Den här resan är ett äventyr där du får följa med Therese och hennes familj när de pilgrimsvandrar utmed Spaniens norra kust för att ta sig till Santiago de Compostela. Du får följa familjens framsteg och baksteg och framförallt den mentala delen som en tuff vandring innebär. Therese beskriver generöst sina insikter och lärdomar utmed leden. Hon låter läsaren få följa med när familjen tar sig fram och hur hon bemästrar utmaningar med att vandra tillsammans med en bäbis. Det här är en bok som vill inspirera dig som vandrar, aldrig har vandrat men skulle vilja börja pilgrimsvandra. Det är också en berättelse om hur Therese tacklar mentala utmaningar och hur man kan leva ett lyckligare liv. 

  Det här säger Thereses läsare om hennes böcker

  Jag läser Thereses bok på några dagar och fascineras över det mod som tar henne från Portugal till Santiago de Compostela. Hur ska det gå för henne helt på egna ben, det är frågeställningen som får mig att sträckläsa. Men boken rymmer mycket mer än den fysiska bedriften. Det är många djupa funderingar att känna igen sig i då hela livet spelas upp under resan. Det handlar om allt från att lära sig ta plats till att bli bekväm med att ta emot allt det livet har att ge. I boken ryms också den gudomliga aspekten av vår tillvaro. Den som läser smittas lätt av författarens poetiska språk. Det finns många dimensioner på vår vandring genom livet och Therese Lind hjälper oss att upptäcka dem.

  Pia (Släpp skulden)

  TACK! Jag sträckläste den under juldagarna. Jag kunde verkligen hänga med på din vandring, tack vare dina målande beskrivningar. Fantastisk läsning! Tack för din öppenhjärtliga berättelse från din makalösa vandring! Så tydligt att man är med dig från sida 1.

  Läsare (Yoga Jesus och jag)

  Du skriver mycket inspirerande !!

  Michael (Släpp skulden)

  Yoga, Jesus och jag är en lättläst, inspirerande och personlig bok. Den bästa boken jag läst.

  Susanne

  Om ljudboken

  Har precis lyssnat på din ljudbok. Det var den bästa ljudboksupplevelse jag någonsin haft. Att få ta del av din sång emellan den härliga storyn var underbart. Tack för en härlig lyssning!

  Johanna
  Rulla till toppen