Outdoor festival Kungsbacka 27 april

Det blir allt vanligare att pilgrimsvandra. Fler och fler beger sig ut med ryggsäcken på ryggen för att upptäcka något nytt, kanske upptäcka sig själv. Pilgrimsvandring innebär både en känsla av frihet och bekymmerslöshet som vardagen sällan erbjuder. Därför längtar fler och fler uti spåret för att få smaka på den här känslan som naturen erbjuder – att få komma tillbaka till sina rötter och få känna frid i bröstet för ett slag. I april kommer Therese besöka Outdoor festival i Kungsbacka för att dela med sig av sina kunskaper och erfarenheter.

På Festivaldagen lördag den 27 april kommer Therese erbjuda en Minipilgrimsvandring på 30 min med start kl. 13.00 vid entrén. Therese kommer också ha boksignering och ge information om kommande vandringar. Är du nyfiken på pilgrimslivet, kom till Therese bord!

Även Svenska kyrkan kommer erbjuda gratis pilgrimsvandringar kl. 12.00 och 14.00 med ledning av Helena Högberg Särndahl och Kerstin Odeberg för de som vill veta mer om pilgrimslivet. Se mer info här https://fjaraskyrka.se/pilgrim-4/

Vi ses !!

https://www.naturumfjarasbracka.se/sv/kungsbacka-outdoor-festival/

Rulla till toppen