Yoga & meditation

Yoga och meditation är en livsstil. Yoga och hälsa går hand i hand. Med hjälp av yoga kan du skapa en hälsosam inställning till din kropp och dina tankar. När kroppen blir lugn kan sinnet stillas. Du kan på så sätt få tillgång till din fulla potential genom att bli mer avslappnad i hela kroppen och bli bättre på att följa livets flöde.

Väck din kropp och sinne med en stunds meditation och yoga varje dag. Det får dig att komma i kontakt med din livsenergi i kroppen och det gör att du kan ta dig an dagens utmaningar på ett bättre sätt.

Therese Lind utbildade sig 2010 till yogainstruktör och specialiserar sig främst inom yinyoga och hennes egen poweryoga. Therese Lind har också en magisterexamen i Pedagogik med inriktning på Hälsa och har också fördjupat sig i mental träning via terapi.

Yogaklasser i Åsa

Tisdag 7.30-9.00 Lugn Yoga med meditation på slutet

Onsdag 11.30 -12.30 Yoga dig stark

Onsdag 17.30-18.45 Yinyoga

Lördag 9.00-10.00 Wake Up Yoga

SOMMARYOGAN vid ÅSA CAMPING /VITA SAND STARTAR den 14 juni tisdag och fredag kl. 9.00-10.00 hela sommaren, 150 kr /gång eller köp ett sommarkort för endast 950 kr.

STRÅVALLA STRAND – Jag har också strandyoga i Stråvalla. Välkommen från den 4 juli till 4 augusti. Måndag och torsdag kl. 9.00-10.00

Gårdsyoga, Hamragårdsvägen 35, 439 51 Åsa

Observera att du måste boka dina yogapass i Åsa!

Jag leder guidade meditationer på förfrågan. Önskar du ett upplevelserikt och oförglömligt yogapass nära dig? Hör av dig med önskemål eller om du önskar yoga, personlig coaching eller föreläsning!

Röster från yogadeltagare

”Jag känner mig alltid mentalt starkare när jag går ut från dina klasser”

”Du har en fantastisk röst. Jag rös när du sjöng”

”Jag skulle kunna ligga och lyssna på dig i flera timmar. Vilken underbar sångröst!”

”Har uppskattat dina kloka reflektioner att fundera vidare på och ta med sig in i vardagen. Och har även känt mig stärkt och lärt mig mer kärlek och beröm till mig själv”

”Jag vet inte vad det är, men under dina klasser så händer det något i mig. Jag mår bra av det”

Scroll to Top