Yoga & meditation

Yoga och meditation är en livsstil. Yoga och hälsa går hand i hand. Med hjälp av yoga kan du skapa en hälsosam inställning till din kropp och dina tankar. När kroppen blir lugn kan sinnet stillas. Du kan på så sätt få tillgång till din fulla potential genom att bli mer avslappnad i hela kroppen och bli bättre på att följa livets flöde.

Väck din kropp och sinne med en stunds meditation och yoga varje dag. Det får dig att komma i kontakt med din livsenergi i kroppen och det gör att du kan ta dig an dagens utmaningar på ett bättre sätt.

Therese Lind utbildade sig 2010 till yogainstruktör och specialiserar sig främst inom yinyoga och hennes egen poweryoga. Therese Lind har också en magisterexamen i Pedagogik med inriktning på Hälsa och har också fördjupat sig i mental träning via terapi.

Yogaklasser

Måndag

Tisdag

Onsdag

 • Yoga Lunchpower

  Gårdsyoga

  Åsa

 • YIN Yoga

  Gårdsyoga

  Åsa

Torsdag

Fredag

 • Fredagsboost

  Gårdsyoga

  Åsa

Lördag

 • Wake up Yoga

  Gårdsyoga

  Åsa

Söndag

SOMMARYOGA 2021 STARTAR 1 juni Tisdagar, Onsdagar och Lördagar kl. 9.00-10.00 till och den 7 augusti. PLATS: Stora Badviken vid containern/lekplatsen. 100kr Drop In! Gårdsyogan inomhus är tillbaka 1 september v. 35

Gårdsyoga, Hamragårdsvägen 35, 439 51 Åsa

Observera att du måste boka dina yogapass i Åsa!

Jag leder guidade meditationer på förfrågan. Önskar du ett upplevelserikt och oförglömligt yogapass nära dig? Hör av dig med önskemål eller om du önskar yoga, personlig coaching eller föreläsning!

Röster från yogadeltagare

”Jag känner mig alltid mentalt starkare när jag går ut från dina klasser”

”Du har en fantastisk röst. Jag rös när du sjöng”

”Har uppskattat dina kloka reflektioner att fundera vidare på och ta med sig in i vardagen. Och har även känt mig stärkt och lärt mig mer kärlek och beröm till mig själv”

”Jag vet inte vad det är, men under dina klasser så händer det något i mig. Jag mår bra av det”

Scroll to Top